top of page

Workshops

Over Ons Atelier en Onze Workshops

Welkom bij ons Atelier in Den Haag, waar we een breed scala aan creatieve workshops aanbieden. Of je nu wilt dansen, kunst wilt maken of wilt schilderen, bij ons kun je jouw artistieke vaardigheden ontwikkelen en je eigen persoonlijke kunst creëren.

Wat Wij Aanbieden

Diverse Workshops:

  • Dans & Kunst is onze stempel: Doormiddel van dansen creëer je eigen kunst.

  • Eigen Kunst Maken: Ontdek je innerlijke artiest en breng je ideeën tot leven. Wij geloven dat iedere kind uniek is in het maken van hun eigen kunst. Niks is goed of fout.

  • Creatief Schilderen: Leer verschillende schildertechnieken en experimenteer met kleuren.

  • Ontdekken en Creëren: Verken diverse kunstvormen en laat je inspireren door beroemde kunstenaars.

  • Creative ,spelend en leren: Denk hierbij aan rollen spel of in andere cultuur duiken.

Onze kunstlessen putten inspiratie uit beeldhouwkunst, schilderkunst, muziek en andere kunstvormen. We richten ons op het verbeteren van motorische, sensorische en sociale vaardigheden.

Inspiratie door grote kunstenaars: We laten ons inspireren door de werken en technieken van beroemde kunstenaars zoals Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Rembrandt en vele anderen.

Duurzaamheid: We leggen ook de nadruk op duurzaamheid door kinderen te inspireren om gerecyclede materialen om te toveren tot prachtige kunstwerken. Het is leuk en tegelijkertijd leerzaam om bewust om te gaan met spullen.

Speciale Evenementen en Strippenkaart

Workshops voor Ouders en Kinderen: Onze workshops zijn ontworpen om de band tussen ouder en kind te versterken door samen kunst te maken. Daarnaast organiseren we volledig verzorgde evenementen, zoals verjaardagsfeestjes, waarbij Stacy zorgt voor een creatieve en onvergetelijke ervaring.

Strippenkaart: Om het voor onze klanten nog aantrekkelijker te maken, bieden we een strippenkaart aan. Hiermee kun je flexibel deelnemen aan verschillende workshops en evenementen tegen een gereduceerd tarief. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voordelen van onze strippenkaart.

Kom langs en ontdek.

Benieuwd naar wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Kom langs in ons Atelier in Den Haag en ontdek een wereld vol creativiteit en verbinding. Laat je persoonlijk informeren over de diverse opties en hoe wij jouw artistieke reis kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie over het in te schrijven voor een workshop!

Bekijk onze atelier sessie of neem contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met jou en je kind prachtige kunst te maken en onvergetelijke momenten te creëren.

Kids Workshop
Laurantstylist-67.jpeg
20230706_165401.jpg
20230818_103746 (1).jpg

voor kinderen

Het atelier organiseert workshops en educatieve creatieve bijeenkomsten voor kinderen en ouders.

We hebben op woensdag, donderdag en vrijdag workshops.

 

Communiceren via kunst, spel en ononderbroken tijd samen doorbrengen.

Delen en luisteren vanuit een plaats van empathie en begrip en het erkennen van wat aanwezig is.

 

Adults Workshop
Stacy-88.jpg
DSC09908.jpg

Voor verjaardagen

Het atelier organiseert een kinderverjaardagsfeestje. verjaardagsfeestjes worden gecombineerd met creatieve workshops voor kinderen. Op zaterdag zijn er feesten. Andere dagen zijn op aanvraag mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het organiseren van een feest kan veel tijd kosten.

U wilt een feest geven dat leuk, leerzaam en onvergetelijk is voor uw kind.

Wij van Laurant atelier weten hoe belangrijk het is voor uw kind. En een pluspunt voor jou als ouder, je hebt geen rommel in huis. Als ouder kun je onbezorgd genieten van het kinderfeestje van je kind.

20230803_102130 (1).jpg
Santi_4_PurebyLysan-37.jpg
bottom of page