top of page

Sat, Sep 14

|

Den Haag

Mini chefkok

Bij Mini Chefkok gaan we op een creatieve en speelse manier aan de slag als echte chefkoks. We nodigen alle kleintjes uit om te ontdekken, te proeven en te spelen in een culinaire wereld die speciaal voor hen is ontworpen.

Mini chefkok
Mini chefkok

Time & Location

1 more dates

Sep 14, 2024, 10:00 AM – 12:30 PM

Den Haag, Televisiestraat 2, 2525 KD Den Haag, Nederland

About the event

Chefkok! Bij Mini Chefkok gaan we op een creatieve en speelse manier aan de slag als echte chefkoks. We nodigen alle kleintjes uit om te ontdekken, te proeven en te spelen in een culinaire wereld die speciaal voor hen is ontworpen.

Leeftijd 1 jaar tot 4 jaar. 

Waarom kiezen voor Mini Chefkok? 

• Creatief Spelen: Kinderen leren door te doen en te ontdekken. 

Onze workshop biedt een veilige en speelse omgeving waar ze kunnen experimenteren met ingrediënten en keukengerei. •Culinaire Avonturen: Van het maken van creatieve salade borden. Elk kind krijgt de kans om hun eigen meesterwerk te creëren. 

• Educatief en Leuk: Naast plezier, leren kinderen ook over gezonde voeding, samenwerken en het belang van hygiëne in de keuken.  

Is je kind nieuwsgierig naar wat er in de keuken gebeurt? 

Bij Mini Chefkok kunnen ze hun nieuwsgierigheid ontwikkelen op een leuke en veilige manier. Onze workshops zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te inspireren en te motiveren om meer te leren over koken en voedsel.

Chef! At Mini Chef we work like real chefs in a creative and playful way. We invite all little ones to discover, taste and play in a culinary world designed especially for them. Age 1 year to 4 years.

Why choose Mini Chef?  

• Creative Play: Children learn by doing and discovering.  

Our workshop offers a safe and playful environment where they can experiment with ingredients and kitchen utensils. 

•Culinary Adventures: From making creative salad plates.

 Every child gets the chance to create their own masterpiece.  

• Educational and Fun: In addition to fun, children also learn about healthy food, teamwork and the importance of hygiene in the kitchen.

Is your child curious about what happens in the kitchen?   

At Mini Chef they can develop their curiosity in a fun and safe way. Our workshops are designed to inspire and motivate children of all ages to learn more about cooking and food.

Tickets

  • Mini chefkok

    Je ticket is inclusief materiaal koffie en thee voor ouders

    €22.50
    +€0.56 service fee

Total

€0.00

Share this event

bottom of page
<