Evenementen Styling

 

CWC

Deze klant wilde graag de bubblyballoons als aankleding voor hun 1-jarig bestaan.


Hierbij hebben onder ander gekeken naar kleur, thema en omgeving voor die dag. Juist door 1 kleur te kiezen en daarbij rekening te houden met de ruimte en branding, kwam deze ballonen creatie volledig tot zijn recht.

‘’Less is more!’’ was het uitgaanspunt.  
 

CLC Tilburg

Door City Life Church Tilburg ben ik gevraagd om de bubbly balloons te styleren. Zij hadden de wens om heel veel ballonnen te gebruiken voor de ‘’Girls night out’’ in het MIDI theater Tilburg  waarbij het toneel alsmede de entree moest worden versierd met ballonen.

 

De kleuren goud, brons en wit zijn aan de hand van hun wensen gekozen om eenheid te creëren met hun thema en ruimte. Omdat op die avond de vrouw centraal staat, heb ik rekening gehouden door verse bloemen te verwerken in de styling van de bubbly balloons.

 

 

Launch

Deze klant wilde de bubblyballoons gestyleerd hebben voor het lancering feest van Bossesdegree.

Het thema en wensen ten aanzien van dit feest was: zomer. Daarnaast wilde deze klant de kleuren aanhouden van haar branding wat goed combineerde met het thema.

 

De ballonnen heb ik gecombineerd met palm bladeren om extra dimensie te geven aan de styling en in het thema te blijven van de lancering. Bedankt Bossesdegree voor het styleren van jullie lancering feest. Het was super om te doen!!!