top of page

Fri, Nov 19

|

Den Haag

Workshop Naturel interieurstyling

Heb je Pinterest borden vol mooie afbeeldingen maar vraag je jezelf af hoe je deze sfeer stap voor stap vertaald naar je interieur? Heb jij altijd al meer willen weten over interieurstyling? Wil je graag een mooi interieur zonder dat je het uit handen geeft?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Naturel interieurstyling
Workshop Naturel interieurstyling

Time & Location

Nov 19, 2021, 7:00 PM – 10:00 PM

Den Haag, Da Costastraat 42, 2513 RP Den Haag, Nederland

About the event

In de workshop Naturel interieurstyling leert Sarah Walraven je alles op het gebeid van kleuren, materialen en vormen in het interieur. 

Sarah ( instagram @Sarah_elisabeth_walraven} werkt al 10 jaar als interieurstyliste en werkte o.a. bij Loods 5 en Hinck Amsterdam. Haar voorliefde voor mooie materialen en natuurlijke tinten zie je terug in haar werk. Een naturel interieur straalt rust uit, is in evenwicht en overstijgt woontrends. 

Maar hoe maak je nu een mooi naturel interieur zonder dat het saai wordt? 

In deze workshop leer je combineren, balans bewaren en stylen. Aan de hand van een aantal materialen leer je zelf interieurbeelden vertalen naar een materiaalplan. Vanuit dit materiaalplan kun je aspecten gaan toepassen en veranderen in het interieur. 

Aan het eind van de workshop heb je een persoonlijk materiaalplan gemaakt helemaal vertaald vanuit jou zelf gekozen interieurbeelden. Zo kun je thuis zelf aan de slag en heb je in no time een mooi gestyled interieur met de kennis van een ervaren stylist zonder dat je het uithanden hebt gegeven. 

Neem een vriendin  mee en laten we gezellig avond van maken !

Tickets

  • Naturel interieurstyling

    In dzez tickect is je welkomdrank en snack inbegrepen.

    €35.00
    +€0.88 service fee
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page